Hydrofacial behandeling

De Hydrofacial behandeling is een intensief hydraterende behandeling die de huid een echte boost geeft. Er wordt gebruikgemaakt van speciale vloeistoffen die met vacuüm worden ingeluisd. Dit insluizen gaat met een speciale behandelstip met een intensieve werveling (Vortrex-effect).

De effecten tijdens de behandeling zijn:
  • Intensief reinigen en exfolieren van de huid
  • Effectieve talg extractie
  • Intensieve hydratatie
  • Effectieve insluizing met actieve werkstoffen

Werking
Het verzacht de bovenste huidlaag van de huid, reinigt intensief en zorgt ervoor dat de mee-eters op een veilige manier worden verwijderd. De huid wordt hierdoor klaar gemaakt voor de resterende behandeling en goed doorlaatbaar gemaakt voor de zuren.
Werkstoffen
Effectieve insluizing van AHA zuren oftewel Alpha Hydroxy zuren zoals glycolzuur en melkzuur

Glycolzuur heeft een exfoliërende werking. Dit betekent dat glycolzuur een stof is die in staat is om de huid op chemische wijze te ontdoen van dode huidcellen.

Melkzuur is een huideigen bestanddeel met een pH regulerend werking. Melkzuur is in staat om de groei van huidvreemde micro-organismen te remmen. Melkzuur is een uitstekend ingrediënt om de huid te hydrateren en het vocht vast te houden. Hoog geconcentreerd melkzuur lost mee-eters en verhoornde cellen op.

De aanwezigheid van glycerine (glycerol) betekent dat het vocht kan vasthouden in de huid. Wanneer glycerine of glycerol op de huid wordt aangebracht, sluit het vocht af dat anders zou kunnen ontsnappen.

Centella asiatica extract is rijk aan aminozuren, beta-caroteen, essentiële vetzuren en fytochemicaliën. Deze extracten helpen bij ontstekingen, zorgen voor een snellere wondgenezing en het versnellen van nieuwe celgroei.
Hydrofacial behandelingMaak een afspraak