Microneedling

Microneedling is een intensieve huidbehandeling waarbij er kleine 'beschadigingen' in de huid worden gemaakt. De huid ziet dit als een wondje, waardoor het natuurlijke huidgenezingsproces op gang wordt gebracht. Dit resulteert in de aanmaak van meer collageen en elastine.

Het is een zeer veilige en effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Het stimuleert de huid om zich te herstellen tot de oorspronkelijke staat. Hierdoor kunnen tekenen van huidveroudering worden aangepakt en de huidstructuur worden verbeterd.

Geschikt voor
Het egaliseren van de huid, verheldering van pigmentvlekken, verbetering van poriestructuur, aanpakken van fijne lijntjes, een doffe huid en acne littekens.
Doel
Doordat het bindweefsel geprikkeld wordt komen er zowel groeifactoren als helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Resultaat
De doorbloeding van de huid verbeterd, de huid wordt gladder, weerbaarder en egaler. Door de aanmaak van collageen en elastine zal ook de huidstructuur verbeteren en zal er een versteviging en verdikking van de epidermis ontstaan. Rimpels en lijntjes zullen minder hard worden en de poriestructuur zal wat verfijnen.

Advies
Ongeveer 3 sessies + thuisproducten, afhankelijk van de indicatie. Interval om de 4 weken.
MicroneedlingMaak een afspraak