Huidverbeterende facials

Mela Lightening Facial

De Mela Lightening Facial is een geavanceerde behandeling voor het aanpakken van pigment en melasma. Bevat 3 types hoog gedoseerde Vitamine C en Tranexaminezuur. Melanine synthese wordt geblokkeerd en de productie van tyrosinase neemt af. De Next Level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Gecombineerd met thuisproducten voor een optimaal resultaat.

De behandeling bestaat uit een intensieve peelingtherapie met 3 types AHA, BHA en PHA om de doorlaatbaarheid en hydratatie van de huid te verbeteren. Krachtige antioxidanten met 3 types gestabiliseerde vitamine C om de huid te versterken en microperforaties die worden aangebracht door middel van microneedling voor een nog sterkere opname van de vitamine C en de Tranexaminezuur. Inclusief een masker met het Bleaching effect om de ingredienten nog sterker te laten werken.
Doel
Remt de tyrosinase van de cellen af door Tranexaminezuur en stimuleert de celvernieuwing door middel van 3 types gestabiliseerde vitamine C. Het is een intensieve peelingtherapie met 3 types AHA, BHA en PHA zonder dat de huid geïrriteerd raakt.

Resultaat
Een verhelderende en gelijkmatige teint en een gezonde doorbloeding van de huid die een mooie glans vertoont. De huid heeft veel meer comfort en is beter gehydrateerd. Ook is de huid na de behandeling beter in staat zich te beschermen tegen UV-schade.
Huidverbeterende facials
Samen werken wij aan een gezondere en mooiere huid

Advanced Glow Facial

De Advanced Glow Facial is de ideale behandeling voor het beschermen van de huid tegen vrije radicalen en pigment. Bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en stimuleert de celvernieuwing. Bevat hoog gedoseerd Vitamine C dat de huid versterkt met een hoge concentratie aan antioxidanten.

De behandeling bestaat uit een intensieve peelingtherapie met verschillende peelingen om de doorlaatbaarheid en hydratatie van de huid te verbeteren. Krachtige antioxidanten met 70% gestabiliseerde vitamine C die de huid versterkt en microperforaties die worden aangebracht door middel van microneedling voor een nog sterkere opname van de vitamine C. Inclusief een hydraterend en regenererend masker. De ideale behandeling voor een gezonde huid en een mooie glow.
Doel
Stimuleren van de celvernieuwing door middel van de hoge concentratie Gestabiliseerde vitamine C 70%. Versterkt de huid tegen zonneschade en de aanmaak van pigment. Het bevordert tevens de doorlaatbaarheid van de huid en hydrateert de huid met werkzame stoffen.

Resultaat
Een gezonde doorbloeding van de huid die een mooie glans vertoont. De huid heeft veel meer comfort en is beter gehydrateerd. De huid kan zich beter beschermen tegen UV-schade en ziet er voller en gladder uit.
Huidverbeterende facialsMaak een afspraak