Summer peels

100% Organische peels - Next Level Boosters

Om de goede huidconditie die je hebt opgebouwd te kunnen behouden is het van belang om tijdens de zomermaanden de huid extra te voeden. Dit doen we door middel van organische peelings. UVA en UVB stralen zorgen tijdens de zomermaanden voor een verdikking van de epidermis en activeert de pigmentcellen om pigment aan te maken. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Dankzij de nieuwe organische peelings van Theraderm en Renophase gaan we next level werken op vlak van huidverbetering tijdens de zomer.
Pink peel

Pink peel

De pink peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze werkt nog sterker in dan de klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd.

Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Je huid wordt gladder, strakker en stralender. Deze behandeling zorgt voor geweldige resultaten op vlak van huidveroudering en adviseren we voornamelijk met microneedling voor een intensere behandeling zonder sociaal belet.

Doel
Stimuleren van de celvernieuwing door het unieke het KUDTZU ingrediënt. De aanmaak van collageen en elastine in huid wordt gestimuleerd en de structuur verbeterd.

Resultaat
Een gezonde doorbloeding van de huid voor een optimale collageenproductie en versteviging van de huid.

Black Peel

Black Peel

Deze black peel behandeling levert hoge concentraties anti-acné werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen. De talgproductie wordt gestabiliseerd en onzuiverheden blijven onder controle. De behandeling maakt de huid direct zacht en verfijnt de poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verklein je de kans op verdikking van de epidermis tijdens de zomermaanden. Ideaal voor de acné-gevoelige en vette, dikkere huidtypen.

Doel
Stimuleren van de celvernieuwing door het teveel aan talg te reduceren en onzuiverheden te verminderen.

Resultaat Gezonde doorbloeding van de huid, de huid wordt zuiverder met minder acne tot gevolg.

Vitamine C Peel

Vitamine C Peel

De Vitamine C Peel bevat een hoge concentratie gestabiliseerde vitamine C 70%. De ideale behandeling om de huid te stimuleren en de doorlaatbaarheid van de huid te verbeteren. De huid wordt beschermd tegen vrije radicalen en de aanmaak van pigment. Ideale behandeling voor in de zomermaanden.

Doel
Stimuleren van de celvernieuwing en het versterken van de huid, waardoor deze beter beschermd is tegen zonneschade en de aanmaak van pigment. Ook goed voor de hydratatie van de huid door de werkzame stoffen.

Resultaat
Een gezonde doorbloeding van de huid die een mooie glans vertoont. De huid heeft veel meer comfort en is beter gehydrateerd. De huid kan zich beter beschermen tegen UV-schade en ziet er voller en gladder uit.

Whitening peel

Whitening peel

De whitening peel is een huidvernieuwende peel die sterke anti-oxidanten bevat. Het helpt pigmentstoornissen te stabiliseren en onregelmatige verkleuringen te voorkomen. De formule versterkt de huid van binnenuit waardoor zelfs de meest gevoelige huid de peeling kan verdragen. Het is uitstekend geschikt om je huid te stimuleren gedurende de zomerperiode.

Doel
De huidsteint egaliseren, nieuw overmatig pigment voorkomen, helpt de natuurlijke frisse glans van de huid terug te halen.

Resultaat
De huid ziet er frisser en egaler uit. De celactiviteit is verhoogd en door de krachtige anti-oxidanten in deze peel zijn de huidcellen beter beschermd en kunnen deze beter herstellen.
Samen werken wij aan een gezondere en mooiere huid
Maak een afspraak