Over ons

Samen werken wij aan een gezondere en mooiere huid
Bij Better skin clinic voeren we behandelingen uit aangepast op de individuele behoeften van de patiënt. Iedere huid is namelijk uniek en heeft een andere aanpak nodig. Aan de hand van je wensen en behoeften stellen we een persoonlijk advies en behandelplan op. Voor ons is het essentieel dat de patiënt met een goed gevoel de deur uitloopt. We hebben jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende huidaandoeningen en dit is dan ook echt onze passie.
We hebben de HBO-opleiding Huidtherapie afgerond en zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Ook werken we samen met alle Nederlandse zorgverzekeringen.

Better skin clinic is gevestigd in Van der Valk Vitaal in Tiel. De locatie is zeer toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Er is voldoende gratis* parkeergelegenheid.

* max. 1,5 uur gratis parkeren.
Maak kennis met onze behandelingen en boek GRATIS een uitgebreide huidanalyse inclusief huid- en productadvies bij onze huidtherapeut.

Gratis huidanalyse
WhatsApp of bel om direct een afspraak te plannen.
of mail info@betterskinclinic.nl


Heb je een vraag?
Vul het formulier in en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.
Maak een afspraak